Novinka Efekt lupa
  • 1 z 5
 

QPOX 94 SADA - pryskyřice pro zalévání za studena

 

QPOX 94 - SADA

pryskyřice pro zapékání za studena

Epoxidová hmota


CENY SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU SE VÁM ZOBRAZÍ PO REGISTRACI  

Kód produktu 95017538
Značka QATM
Kategorie Hmoty pro zalévání za studena
 

QPOX 94 - SADA

pryskyřice pro zapékání za studena

Epoxidová hmota

sada obsahuje:

    • 1000 ml kapaliny
    • 500 ml tvrdidla
    • 40 míchacích kelímků
    • 40 míchacích špachtlí

Qpox 94 is a low-viscosity and transparent two-component epoxy-based cold mounting resin, ideal for samples with delicate and complex geometries. It is particularly suitable for sensitive and porous surfaces as well as target preparations. With a curing time of about 9 hours Qpox 94 allows transparent and gap-free mounting and preparation on the same day.


POPIS PRODUKTU

  • Excellent adhesion and very low gap formation
  • Very good transparency
  • Low-bubble embeddings
  • Low viscosity
     
  • Suitable for vacuum infiltration
  • Curing temperature: RT up to 45°C (Tmax = 100 to 140°C)
  • Curing time: 9 h at RT (25% faster than Qpox 92), 3 h at 45°C 
  • Hardness (Shore D): 80
  • Removal rate: High

DOPORUČENÉ APLIKACE

  • Low-gap and transparent preparations on the same day
  • Can be used for a wide range of materials
  • For vacuum infiltration of porous materials and material surfaces, such as metal foams, porous ceramic support material or samples with corrosion layers
  • Embeddings and target preparations of assembled PCBs
  • For filigree and sensitive specimens of more complex geometries and low-hardness workpieces

Průvodce zaléváním vzorků pro materiálografickou analýzu

Tato příručka uvádí základní postupy zalévání vzorků a nejčastější problémy při zalévání

ke stažení zde >>


Vlastnosti hmot pro zalévání za studena


Bezpečnostní a technické listy:

BEZPEČNOSTNÍ LISTY CZ

BEZPEČNOSTNÍ LISTY SK

 

 

Hmotnost 0.1 kg
Ik P.S0,05.K.T.B.N.C.E.
Číslo celního sazebníku 35061000
Země původu DE

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: