5 BAL / -5% • 10 BAL / -10% Efekt lupa
 

Smáčedlo pro diamantové suspenze -tmavě modrá- alkoholová báze (1l, 2,5l, 5l)

 

Smáčedlo pro diamantové suspenze - tmavě modré- alkoholová báze (1l, 2,5l, 5l)

  • pro přípravu vzorků citlivých na vodu - příprava bez vody
  • přísada pro diamantové suspenze / pasty


CENY SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU SE VÁM ZOBRAZÍ PO REGISTRACI  

Značka QATM
Kategorie Smáčedla
Zvolte variantu
Kód produktu 95000901 Množství v balení: 1 litr (≥ 5 bal = 5% sleva • ≥ 10 bal =10% sleva )
Kód produktu 95000911 Množství v balení: 2,5 litrů (≥ 5 bal = 5% sleva • ≥ 10 bal =10% sleva )
Kód produktu 95001194 Množství v balení: 5 litrů, (≥ 5bal = 5 % sleva • ≥ 10bal = 10% sleva)
 

Smáčedlo pro diamantové suspenze - tmavě modré- alkoholová báze (1l, 2,5l, 5l)

  • pro přípravu vzorků citlivých na vodu - příprava bez vody
  • přísada pro diamantové suspenze / pasty

 

Informace o smáčedlech pro leštění diamantem


Smáčedla pro leštění diamantem se používají pro smáčení a ředění koncentrované diamantové suspenze či pasty na leštícím plátně. Zároveň plní funkci chladícího média.

Rozdíl mezi smáčedlem  MODRÉ  a SVĚTLE MODRÉ se liší svým složením a mazacími vlastnostmi.

Smáčedlo MODRÉ 

Díky vyšší viskozitě a povrchovému napětí se při leštění drží delší dobu na lešticím plátně.

Z toho plynou tyto vlastnosti:

  • dlouhotrvající mazací účinek
  • nižší spotřeba smáčedla
  • lze dosáhnout vysoké kvality povrchu leštěného vzorku


Smáčedlo SVĚTLE MODRÉ

Díky nižší viskozitě a povrchovému napětí dochází k optimální smáčivosti leštícího plátna. Tenká vrstva smáčedla na plátně vám zaručí tyto vlastnosti: 

  • lze dosáhnout většího oděru a tím i kratší doby leštění
  • díky vysokému obsahu alkoholu je smáčedlo vhodné pro vzorky velmi náchylné ke korozi

Pamatujte, že smáčedlo se kvůli vysokému obsahu alkoholu rychle odpařuje.


BEZPEČNOSTNÍ A TECHNICKÉ LISTY:

BEZPEČNOSTNÍ LISTY CZ

BEZPEČNOSTNÍ LISTY SK

 

Ik P.S.K.T0,02/0,04/0,21.B.N.C.E.
Číslo celního sazebníku 34059010
Země původu DE

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.